Onze kernwaarden

 

Het (samen!) werken aan uw vastgoedproject is een vaak langdurig proces. Het is dan wel zo prettig om te weten met wat voor mensen u te maken heeft…

Daarom zetten wij onderstaand onze (kern)waarden voor u op een rijtje zodat u alvast kunt zien wat voor ons belangrijk is in elke samenwerking:

Bekwamer

Harmonische Architectuur onderscheidt zich van minder gespecialiseerde (traditionele) architecten door ervaring, vakkennis en ambitie.


Ervarener

Harmonische Architectuur is al meer dan 40 jaar de expert in herbestemmingen. Deze bagage gebruiken we ook voor moderne(re) invalshoeken.


Kwalitatiever

Harmonische Architectuur gaat verder waar ‘snelle’ ontwikkelaars ophouden: Wij zijn pas tevreden als de opdrachtgevers dat ook zijn!


Respectvoller

Harmonische Architectuur toont respect voor het (al dan niet historische) gebouw, naar partners  en naar opdrachtgevers.


Betrouwbaarder

Opdrachtgevers kunnen volledig op ons vertrouwen omdat wij ons bewust zijn van de gemoeide kosten, belangen en (historische) waarden van onze projecten.


Traditioneler

Harmonische Architectuur werkt traditioneel maar nooit ‘ouderwets’. Qua stijl en aanpak werken wij vanuit de traditie maar schuwen daarbij de moderne(re) insteek niet.

 

Pin It on Pinterest