Over ons

Harmonische Architectuur is al jaren de expert in het ontwerpen voor herbestemmingennieuwbouw en verbouw. Vanuit onze ervaring, kennis en teamspirit werken wij harmonieus samen met onze opdrachtgevers aan zowel traditionele als eigentijdse oplossingen voor bestaande (historische) en nieuwe omgevingen.

Wij werken duurzaam, kwalitatief hoogstaand en vanuit ons ambacht waarbij we, met respect voor de traditie, ook moderne oplossingen bieden.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 10 personen, van wie 3 architecten en 6 ervaren bouwkundigen.

Harmonisch komt van het Griekse woord ‘Harmonia’ dat staat voor: Voeg, verbinding, wereldorde, overeenkomst en akkoord. Onze architectuur en werkwijze verbinden wij ons, op harmonische wijze met de opdracht, met oog en hart voor cultuur, landschap, milieu, gebouwde omgeving, bouwstijl, kosten, taakstelling en toekomstverwachtingen.

Harmonische Architectuur werd in 1977 opgericht door dr. ir. Egbert Hoogenberk en is gevestigd op Huis Voorstonden te Voorstonden, Gemeente Brummen. Deze buitenplaats is een Havezate met een eeuwenoude, interessante bouwgeschiedenis: Een inspirerende werkomgeving!

U kunt alvast meer over ons ontdekken via de onderstaande links:
WERKWIJZE
KERNWAARDEN
MISSIE EN VISIE
ONS TEAM

Wij vertellen u graag meer over Harmonische Architectuur. Daarvoor kunt u even contact met ons opnemen voor het maken van een (vrijblijvende) afspraak.

 

Pin It on Pinterest